Kopen Domperidone

 

>> Kopen Domperidone <<

Online Domperidone Prijs

Domperidone 10mg
10mg × 90 pills: €28.39
10mg × 180 pills: €49.2
10mg × 270 pills: €70.02
10mg × 360 pills: €90.84

Wat is Domperidone?

Domperidone is een veel voorkomende vorm van anti-misselijkheid en ziekte medicatie die wordt gebruikt om te beschermen tegen gevoelens van ziekte of ongemak bij mensen met een scala aan aandoeningen. Dit is de merkversie van een generiek geneesmiddel genaamd domperidon, dat het actieve ingrediГ«nt in Domperidone is. De werkzame stof in deze pil helpt om de maaginhoud sneller door de darmen te bewegen, wat de gevoelens van ongemak die kunnen leiden tot braken kan verminderen. Bovendien kan deze stof de signalen die worden verzonden naar de hersenen die braken stimuleren verminderen, wat betekent dat je minder kans om te voelen alsof je moet overgeven. Echter, zal de medicatie niet te ontdoen van de onderliggende probleem dat wordt veroorzaakt de misselijkheid of braken. U moet met uw arts praten over een behandeling die geschikt is voor de onderliggende aandoening.

Domperidone is een medicijn dat het werkzame bestanddeel domperidon gebruikt als een strategie om het risico op misselijkheid en braken te verminderen. Deze stof kan worden gebruikt voor de behandeling van gastro-intestinale aandoeningen, en het kan ook worden toegediend als een anti-emetische, met geneesmiddelen zoals apomorfine om gevoelens van ziekte die kunnen voortvloeien uit soortgelijke geneesmiddelen te voorkomen.

Wanneer wordt Domperidone gebruikt?

Domperidone zal niet worden gegeven om een geval van misselijkheid of braken op te lossen, omdat het alleen een symptoom van een aandoening behandelt, niet het onderliggende probleem zelf. Sommige artsen zullen dit medicijn echter voorschrijven als u problemen heeft met het houden van voedsel of water vanwege een maag-darmprobleem of reisziekte. Ze kunnen ook aanbevelen om Domperidone te gebruiken als u misselijkheid voelt na het nemen van een bepaalde medicatie die cruciaal is voor uw herstel van een andere ziekte.

Domperidone is bedoeld om zich te ontdoen van de symptomen van misselijkheid en ziekte zeer snel, en ze kunnen goed werken voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 en volwassenen. Het is belangrijk om Domperidone niet in te nemen als u borstvoeding geeft, omdat het in de moedermelk terechtkomt.